Monika Turk nova predsjednica kluba

U petak, 6. ožujka 2020. održana je izborna skupština teniskog kluba Sveti Martin na Muri. Skupštinu je predvodio Dražen Crnčec – načelnik općine Sveti Martin na Muri te aktivni član teniskog kluba.

Dosadašnji predsjednik kluba Josip Cofek iznio je izvješće o aktivnostima, radu kluba i financijama u protekloj godini. Josip je istaknuo kako je prethodnih godina prioritet bila kvalitetna cijelogodišnja tenis škola za najmlađe te da bi aktivnosti za najmlađe trebalo postaviti na još višu razinu i u narednim godinama. Također je bio osvrt i na razne prošlogodišnje aktivnosti kluba koje se mogu detaljno vidjeti u 289 fotografija na sljedećem linku:
Google fotografije (289)

Nakon što su prihvaćena podnijeta izvješća pristupilo se izbornom dijelu.

Predsjednica teniskog kluba Sveti Martin na Muri će u narednom mandatu od 2 godine biti Monika Turk dok će tajnica kluba biti Danijela Makovec. Također je izabrano 7 članova Izvršnog odbora te 3 člana Nadzornog odbora.

Na samom kraju skupštine, načelnik općine Dražen Crnčec pohvalio je brojne prošlogodišnje aktivnosti kluba i zahvalio svima koji pridonose teniskom klubu u raznim segmentima.
Nakon skupštine bio je organiziran kraći domjenak za sve prisutne.